Категорії
Ціна
Бренди
Витрата молока
Час приготування

Сичужний фермент(пепсин)

Сичужний фермент(пепсин)

Що таке сичужний фермент, де його можна купити і які у нього особливості? 

Сичужний фермент – ця речовина необхідна для згортання молока, щоб отримати сирний продукт високої якості. Внаслідок розщеплення білків молока, під дією сичужного ферменту, формується сирна маса. Водночас необхідно зазначити, що молокозгортаючі ферменти не впливають на процес згортання молока, а тільки прискорюють його.

На сьогоднішній день є безліч речовин, які використовують для отримання м'яких та твердих сирів у короткий термін. Окрім сичужного ферменту на тваринній основі почали активно поширюватися ферменти хімічного та рослинного походження. 

Отримати необхідний інгредієнт у домашніх умовах досить проблематично, оскільки він фактично є органічною речовиною, що утворилася у шлунку теляти. Набагато простіше купити сичужний фермент у Києві чи Україні, і на його основі приготувати улюблений вами сир. 

Чому ж ціна на сичужний фермент така невисока, незважаючи на трудомісткий процес його приготування та постійне використання у виробництві сирів? 

Відповідь на це питання справді проста. Виробник сирів зобов'язаний у стислі терміни видавати продукцію, а вона, у свою чергу, має довше зберігатися. Сам процес створення може проходити практично при будь-якій температурі, триватиме всього кілька хвилин, що економить час виробника. Ну і найголовніша причина в тому, що із зовсім невеликої кількості сичужного ферменту можна отримати не один десяток кілограмів твердого сиру. 

У нашому інтернет магазині Заквасик можна купити сичужний фермент з доставкою до Києва та будь-яке інше місто України. 

В асортименті великий вибір натуральних заквасок виробництва Італії для приготування сиру в домашніх умовах. Ви зможете купити сичужний фермент для таких видів твердих та м'яких сирів як: бринза, моцарелла, фета, сулугуні та інші. 

Хочемо звернути вашу увагу на те, що не для всіх кисломолочних продуктів використовується сичужний фермент. Наприклад, для сметани, кефіру, ряжанки та йогурту необхідно застосовувати бактеріальні закваски.

Відображати:
Сортування
Фермент, молоко, трохи часу та терпіння, і домашній сир порадує вас і ваших близьких своїм неповторн..
13 грн
Фермент, молоко, трохи часу та терпіння, і домашній сир порадує вас і ваших близьких своїм неповторн..
110 грн
Базовано на 1 відгуках.