Як використовувати закваски для приготування йогуртів у домашніх умовах.
Бактеріальні закваски для йогурту та інших кисломолочних продуктів, таких як домашній кефір, сир, творог, ряжанка або сметана, призначені для приготування цих продуктів з молока або вершків. «Але ж кефір або йогурт можна купити в магазині!» - Скажете Ви. А ми відповімо: «Закваски – це криниця корисних бактерій і справжній збагачувач мікрофлори кишечника. Наявність у них живих кисломолочних мікроорганізмів, біфідо- та лактобактерій гарантує якість отриманого продукту, підтверджену всіма необхідними сертифікатами.
Жодні магазинні кисломолочні продукти не зрівняються за своїми якостями із саморобним йогуртом, кефіром чи сиром. Використовуючи закваски для приготування йогурту, Ви переймаєте досвід своїх предків і годуєте всю сім'ю і що важливо своїх дітей, справжнім молочним продуктом. Насипаючи сухі закваски в молоко, Ви можете спостерігати диво створення смачного та корисного продукту. Змішуючись із молочним середовищем лактобактерії створюють процес заквашування, перетворюючи звичайне молоко на смачний і корисний домашній йогурт.
Бактеріальні закваски для йогурту відрізняються від заквасок для кефіру набором та кількістю корисних бактерій. Отриманий за допомогою заквасок кисломолочний продукт допоможе налагодити травлення, очистити організм, надати сил та бадьорості, вгамувати спрагу або зміцнити імунну систему. Не дарма купити закваски для йогурту в Києві можна в будь-яку пору року.
Якісні бактеріальні йогуртові закваски тепер можна купити не лише в аптеці, а й в інтернет-магазині із безкоштовною доставкою додому. Тепер ви можете не перейматися тим, що купити закваски для йогурту в Києві та інших містах України складно чи потрібно шукати їх по магазинах. У нашому інтернет магазині представлений широкий асортимент заквасок та арсенал справжнього сировара.