Категорії
Ціна
Бренди
Витрата молока
Час приготування
Час дозрівання

Закваска для твердого сиру - унікальні пропозиції при покупці від 5 штук

Закваска для твердого сиру - унікальні пропозиції при покупці від 5 штук

В організації правильного харчування дуже важлива роль належить молочним продуктам. Сир - той продукт, чию користь та корисні властивості важко переоцінити, а якщо сир ще й домашній, то про його корисні якості й говорити не доводиться. У нашому магазині представлені якісні закваски для приготування сиру, в яких збалансована кількість корисних вітамінів та мікроелементів.

Чим же такий корисний цей продукт? По-перше, своїм складом, до якого входить близько 30% жиру та 22% білка, мінеральні солі фосфору та вітаміни, які є в молоці. По-друге, у сирі є незамінні амінокислоти – метіон, лізин та триптофан. По-третє, цей продукт містить усі необхідні для людини вітаміни, а його смак та аромат стимулюють апетит. До того ж сир – це скарбниця мінеральних солей, а завдяки великій кількості білків, які він містить, сир може замінити м'ясо. 200 грамів цього продукту – добова потреба у білку.

Закваска для сиру дозволить швидко приготувати якісний та смачний продукт.

Сири можна класифікувати за кількома категоріями, залежно від принципу, що лежить в основі. Розглянемо класифікацію, що включає технологію виробництва. До неї належать:

  • - молоді сири (рикотта, бринза, маскарпоне) - виробництво яких не передбачає тривалого дозрівання.
  • - скибкові сири (гауда, тильзітер, маасдам)– такі сири мають невеликий термін визрівання.
  • - м'які сири (брі, фета, камамбер) – всередині дозрівають повільніше, ніж зовні.
  • - кисломолочні сири – склад яких містить близько 70% води.
  • - тверді сири (пармезан, ементаль, чеддер, бергкезе, честер, російські сири) – їхня відмінність – найнижчий відсоток вологи (не більше 56%). Ці сири мають яскраво виражений смак і аромат.

Використовуючи при виготовленні сиру нашу продукцію, ви зможете насолодитися смаком багатьох видів сирів із цієї категорії. У нас ви можете купити закваски для домашнього сиру, який відрізняється від покупного найкращим смаком, поживністю та своєю корисністю. Наші закваски для твердих сирів не містять ані консервантів, ані барвників, ані стабілізаторів. Для приготування цього корисного молочного продукту вам знадобляться наші сирні закваски і лише від трьох до десяти літрів молока.

Відображати:
Сортування
Не секрет, що приготовлений в домашніх умовах сир набуває кольору молока. Щоб додати апетитності про..
8 грн
Базовано на 4 відгуках.
Антимікробна закваска для сиру-захист від плісняви та бактерій (для сирів), а також для збагачення с..
12 грн
Технологію виробництва Буковинського сиру створили в Україні на основі рецепту швейцарського сиру Ті..
17 грн
Базовано на 2 відгуках.
Гауда – традиційний голландський сир, історія приготування якого розпочалася в однойменному мі..
20 грн
Базовано на 2 відгуках.
Рецепт Голландського сиру придуманий ще 400 року н.е. і нині голландці вважають його національним пр..
18 грн
Базовано на 2 відгуках.
Грюєр – найпопулярніший швейцарський сорт, має солодкуватий смак, який безпосередньо залежить ..
20 грн
Базовано на 6 відгуках.
Сир Азіаго (італ. Asiago) - це італійський сир, який виробляється з коров'ячого молока. Цей..
17 грн
Belper Knolle або Бугі-Вугі – це рясно вкриті червоним та чорним перцем і часником або цибулею..
28 грн
Магазинний Звенигород дуже популярний в Україні. Але його можна легко приготувати і вдома з використ..
19 грн
Сицилійці подарували світу найсмачніший продукт у вигляді сиру Качокавалло. Це найстаріший італійськ..
17 грн
Качотта – мабуть, єдиний сир, який може бути різним. М'який, твердий, вершковий, копчений,..
17 грн
Качотта – мабуть, єдиний сир, який може бути різним. М'який, твердий, вершковий, копчений,..
25 грн
Качотта – мабуть, єдиний сир, який може бути різним. М'який, твердий, вершковий, копчений,..
23 грн
Технологію виробництва Костромського сиру створили в Україні на основі рецепту швейцарського сиру Ті..
17 грн
Гострий пікантний смак з м'якою жирною структурою сиру маасдам можна відтворити в домашніх умова..
20 грн
Манчего – іспанський сир, який виготовляється на основі овечого чи козячого молока. Він має тв..
17 грн
Мармуровий – один із найпопулярніших із вживаних сирів по всьому світу. Вперше з'явився на..
20 грн