Закваска для твердого сиру КАЧОТТА з лавандою

Закваска для твердого сиру КАЧОТТА з лавандою

Безкоштовна доставка при передоплаті

від 300 грн Укрпоштою, від 1000 грн. Новою поштою

Гарантія якості

і товари лише перевірених брендів

Акції та знижки

стежте за нашими акційними пропозиціями

Переглядів: 6991 Виробник Італія
Модель: 127
Наявність: На складі
25 грн

Наявні опції


* Варіанти:

Кількість: До кошика

Качотта – мабуть, єдиний сир, який може бути різним. М'який, твердий, вершковий, копчений, з паприкою, перцем, з лавандою – все це качотта! Описати його смакові якості неможливо. Якщо ви готуєте його самостійно із закваски, то і смак ви створюєте самі. Тому якщо ви вирішили поекспериментувати зі смаками або створити незвичайний сир, готуйте качотту. Як кажуть, вона стерпить усі ваші кулінарні експерименти і буде смачною з будь-якою добавкою.

Напівм'який сир із ніжною текстурою з'явився в Італії, а зараз є найпоширенішим продуктом у цій країні. Качотту вважають традиційним фермерським сиром, який готують у регіонах Умбрія та Тоскана (Італія). Назва перекладається з італійської як «сирок», йому продукт зобов'язаний за невеликі розміри головок. Сир блідо-жовтого кольору з жовтуватою скоринкою.

Складного у його приготуванні нічого немає, структура виходить м'якою, пластичною. До нього можна додати зелень, оливки, обмазати перцем або паприкою, замочити в червоному вині, коптити. Варіантів його приготування багато. Класичний столовий сир подають як закуску з помідорами або оливками, додають у салати. Він добре плавиться, тому з ним виходять смачні гарячі бутерброди, начинка для млинців, сирний соус до пасти.

Характеристики
Вихід продукції до 1кг.200грам
Витрата молока 6, 10 л
Закваску можна ділити на кілька приготувань ні
Використання Закваска+Фермент+цветы лаванды сушенные
Час приготування 1-2 години
Час дозрівання 14-21 день
Вид упаковки пластикова капсула
Рецепт кожному покупцю в електронному вигляді
Термін зберігання
У морозильній камері до 12.2024 року
Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: