Ваш кошик порожній
Сир солом'яно-білого відтінку з типовою синьою пліснявою є одним із найвідоміших представників італійських пліснявих сирів. Сир має кремову, еластичну, м'яку структуру з виразним, яскравим смаком та неповторним запахом. Відповідно до часу дозрівання та інтенсивності смаку цей сир поділяється на дуже молодий bianco, у якого прожилки ще не проросли, солодкий dolce, та інтенсивний, різкий naturale, який також іноді називають piccante. Виготовляти горгонзолу почали у 9 столітті на околицях Мілана.
Характеристики | |
Вихід продукції | 1200 грам |
Витрата молока | 6, 10л. |
Закваску можна ділити на кілька приготувань | так |
Час приготування | 1-2 години |
Час дозрівання | 3 місяці |
Вид упаковки | пластикова капсула |
Рецепт | кожному покупцю в електронному вигляді |
Склад | Мезофільний стартер+Пліснява penicillium roqueforti в капсулі+Фермент |
Термін зберігання | |
У морозильній камері | до 12.2024 року |