Виробництво ЙОГУРТА в домашніх умовах із застосуванням заквасок чистих культур, у складі якої є болгарська паличка та ін., Італія
1. Берете молоко, якщо домашнє, необхідно прокип'ятити і охолодити до температури заквашування (t=37 C), якщо молоко куплене, лише підігріти до температури заквашування (t=37 C).
2. У склянку налити 50 мл. молока, туди внести закваску, добре розмішати.
3. Вміст стаканчика влити в решту теплого молока, добре перемішати.
4. Термос на 1л. вимити, обдати окропом.
5. Все тепле молоко із закваскою внести в термос, закрити щільно кришкою. Залишити за кімнатної температури. Через 7-8 годин повинен бути готовий продукт у вигляді густого білкового згустку.
6. Перелити цей білковий потік у скляну ємність (банку, пляшку) або розлити в кілька ємностей.
7. Поставити всі ємності в холодильник на 3-4 години для дозрівання.
8. Після цього йогурт (продукт) повністю готовий до вживання.
9. Можна до готового йогурту (продукту) додавати цукор, фрукти, варення, джеми. Все це перемішати чи збити блендером.
PS: Все також і для йогуртниці, тільки розлити молоко із закваскою в стаканчики і поставити в йогуртницю. Температура в йогуртниці виставиться автоматично.
Худнемо смачно за допомогою йогурту! Йогурт для схуднення можна приготувати вдома із використанням закваски. Виходить корисний продукт із нейтральним смаком, але широким спектром позитивної дії на організм.
Комплекс живих бактерій у домашньому фітнес-йогурті приносить величезну користь для організму:
Після регулярного вживання йогурту баланс лакто та біфідобактерій у кишечнику приходить у норму. Це смачний кисломолочний продукт, який допомагає підкоригувати та нормалізувати вагу, і надалі підтримувати його на бажаній відмітці ваги. Для цього фітнес-йогурт потрібно вживати щодня.
Простий смачний спосіб покращити здоров'я та досягти результатів у скиданні ваги доступний кожному з нашою закваскою «Фітнес йогурт».
Характеристики | |
Вихід продукції | 1-3 л |
Витрата молока | 1-3 л |
Закваску можна ділити на кілька приготувань | так |
Використання | тільки закваска |
Час приготування | 6-8 годин |
Бактеріальний склад | Streptococcus salivarius subsp. thermophilus Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus Lactobacillus acidophilus Bifidobacterium bifidum Bifidobacterium infantis Bifidobacterium longum Lactobacillus rhamnosus e Lactobacillus plantarum |
Вид упаковки | пластикова капсула |
Термін зберігання | |
У морозильній камері | до 12.2024 р. |