Закваска для твердого сиру ГРЮЄР

Закваска для твердого сиру ГРЮЄР

Безкоштовна доставка при передоплаті

від 300 грн Укрпоштою, від 1000 грн. Новою поштою

Гарантія якості

і товари лише перевірених брендів

Акції та знижки

стежте за нашими акційними пропозиціями

Переглядів: 14671 Виробник Італія
Модель: 51
Наявність: На складі
20 грн

Наявні опції


* Варіанти:

Кількість: До кошика

Грюєр – найпопулярніший швейцарський сорт, має солодкуватий смак, який безпосередньо залежить від витримки. Свою назву цей продукт отримав від однойменного швейцарського села Gruyere.

Сир має щільну зернисту текстуру. Готовий продукт покривається сухою твердою кіркою. Смак його дуже своєрідний: солодкуватий з горіховими нотками. Може відчуватися землистий післясмак. До того ж, він має пікантний аромат. Для справжніх гурманів!

Часто використовується у кулінарії, де відіграє роль сірого кардинала. Він не забиває інших інгредієнтів своїм смаком, а навпаки доповнює неповторним ароматом. Без Грюєра не обходиться французька кухня. Його кладуть у цибульний суп, телятину "Кордон Блю", роблять з нього фондю.

Сир насичений мінералами та корисними мікроелементами, необхідними для нігтів, волосся. Продукт досить жирний, тому його краще вживати з ранку або вдень. Він зберігає всі корисні властивості молока: білки, жири, вітаміни, а також:

  • Підвищує опір організму до інфекцій.
  • Покращує роботу травного тракту.
  • Поліпшує сон.
  • Додає енергії.
  • Знімає стрес
  • Нормалізує тиск.

«Зварити» цей сир можна вдома з використанням закваски. Його приготування не буде важким для досвідчених сироробів, які вже готували м'які сири та деякі сорти твердих.

Характеристики
Вихід продукції до 1кг. 200грам
Витрата молока 6, 10л.
Закваску можна ділити на кілька приготувань ні
Використання Закваска+Пропіонова культура+Фермент
Час приготування 1-2 години
Час дозрівання 8-14 місяців
Вид упаковки пластикова капсула
Рецепт кожному покупцю в електронному вигляді
Термін зберігання
У морозильній камері до 12.2024 року
про
5 ( 5 / 5 )
Здравствуйте, Анастасия! Да, так как этот сыр долгого созревания 8-14 месяцев, его вполне, можно покрыть антимикробным латексом, и периодически обновлять новым слоем. Покрываете сыр после обсушки, он не должнен быть влажным. Старайтесь придерживаться нужным температурам для созревания сыра, небольшие отклонения также допустимы.
про
5 ( 5 / 5 )
Здравствуйте! Можно ли этот сыр покрывать антимикробным латексом и если да, то в какой момент это сделать? И если не выходит создать данную температуру 12,2 есть ли допустимые нормы? Может немного больше или меньше? Спасибо.
про
5 ( 5 / 5 )
Здравствуйте, Анастасия! Ваш комплект расчитан на 6л.молока. Готовьте по рецепту, только соблюдайте пропорции, например, нужно добавить меньше соли (в 2 раза).
про
5 ( 5 / 5 )
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, рецепт который мне прислали написан на 10 литров молока, а у меня комплект на 6, есть ли какая-то разница или готовить так же?
про
5 ( 5 / 5 )
Здравствуйте, Оксана! По рецепту сыроваров, кроме термофильной культуры, нужны и пропионовые бактерии, созревание сыра происходит в прохладном помещении, за счет этого отверстия в сыре будут не большими.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: