Ваш кошик порожній
У Франції та Італії козячий сир виробляли упродовж століть. Нині він не втрачає своєї популярності. Цей сир став особливо відомим завдяки Лаурі Шанель, яка у 1980 році приготувала солодкий козячий сир Шевр за своїм рецептом. З цього моменту у козиного сиру розпочалася нова історія.
Характеристики | |
Вихід продукції | 1кг.200грам |
Витрата молока | 6, 10л. |
Закваску можна ділити на кілька приготувань | так |
Час приготування | 1 година |
Час дозрівання | 14-21 день |
Вид упаковки | пластикова капсула |
Рецепт | кожному покупцю в електронному вигляді |
Склад | Мезофільний стартер+Пліснява Penicillium candidum, Geotrichum candidum, Penicillium camemberti+Фермент |
Термін зберігання | |
У морозильній камері | до 12.2024 року |