Закваска для сиру з цвіллю ШЕВР

Закваска для сиру з цвіллю ШЕВР

Безкоштовна доставка при передоплаті

від 300 грн Укрпоштою, від 1000 грн. Новою поштою

Гарантія якості

і товари лише перевірених брендів

Акції та знижки

стежте за нашими акційними пропозиціями

Переглядів: 17321 Виробник Італія
Модель: 56
Наявність: На складі
22 грн

Наявні опції


* Варіанти:

Кількість: До кошика

У Франції та Італії козячий сир виробляли упродовж століть. Нині він не втрачає своєї популярності. Цей сир став особливо відомим завдяки Лаурі Шанель, яка у 1980 році приготувала солодкий козячий сир Шевр за своїм рецептом. З цього моменту у козиного сиру розпочалася нова історія.

Характеристики
Вихід продукції 1кг.200грам
Витрата молока 6, 10л.
Закваску можна ділити на кілька приготувань так
Час приготування 1 година
Час дозрівання 14-21 день
Вид упаковки пластикова капсула
Рецепт кожному покупцю в електронному вигляді
Склад Мезофільний стартер+Пліснява Penicillium candidum, Geotrichum candidum, Penicillium camemberti+Фермент
Термін зберігання
У морозильній камері до 12.2024 року
про
5 ( 5 / 5 )
Так, звісно, можна готувати із коров"ячого молока.
про
4 ( 4 / 5 )
Чи можна цей сир приготувати з коров'ячого молока?
про
5 ( 5 / 5 )
Созревание сыра происходит в холодильнике на протяжении 2-3 недель.
про
5 ( 5 / 5 )
В каких условиях должен созревать сыр?

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: