Закваска для твердого сиру ЧЕДДЕР

Закваска для твердого сиру ЧЕДДЕР

Безкоштовна доставка при передоплаті

від 300 грн Укрпоштою, від 1000 грн. Новою поштою

Гарантія якості

і товари лише перевірених брендів

Акції та знижки

стежте за нашими акційними пропозиціями

Переглядів: 10873 Виробник Італія
Модель: 53
Наявність: На складі
20 грн

Наявні опції


* Варіанти:

Кількість: До кошика

Чеддер – справжній британський аристократ, його історія почалася в однойменному селі графства Сомерсет (Англія). Вже багато століть цей продукт вважають найпопулярнішим і найбільш продаваним англійським сиром.

За консистенцією сир пластичний, за кольором жовтуватий із відтінком слонової кістки. Зріле тісто стає ламким і ароматнішим. Його смак важко описати, йому не можна ні з чим порівняти. Навпаки, можна часто почути фразу: «З смаком Чеддера». Цей смак більше вершково-горіховий із кислуватим присмаком.

Чеддер позитивно впливає на організм:

  • Поліпшує сон
  • Знімає депресію
  • Покращує роботу мозку

Чеддер їдять як закуску до алкогольних напоїв (пиво, портвейн). Також додають до традиційних страв: омлет, канапе, салат, соус до м'яса, тостів. Щоб надати страві смаку чеддера, його потрібно дрібно натирати, тоді він краще розплавитися і додасть їжі приємного аромату. Англійці із задоволенням поїдають цей сир із бананами або гірчицею, попиваючи при цьому сидр.

Таку англійську смакоту можна приготувати вдома з використанням нашої закваски та ферменту. В результаті у вас вийде сирий натуральний делікатес. Щоб отримати гарний помаранчевий колір, можна додати натуральний барвник аннато.

Характеристики
Вихід продукції до 1кг.200грам
Витрата молока 6, 10л.
Закваску можна ділити на кілька приготувань ні
Час приготування 1-2 години
Час дозрівання 1-2 до 8-24 місяців
Вид упаковки пластикова капсула
Рецепт кожному покупцю в електронному вигляді
Склад Закваска+Фермент+Аннато
Термін зберігання
У морозильній камері до 12.2024 року
Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: