Закваска для кисломолочного продукту АЦИДОФІЛІН

Закваска для кисломолочного продукту АЦИДОФІЛІН

Безкоштовна доставка при передоплаті

від 300 грн Укрпоштою, від 1000 грн. Новою поштою

Гарантія якості

і товари лише перевірених брендів

Акції та знижки

стежте за нашими акційними пропозиціями

Переглядів: 17472 Виробник Італія
Модель: 7
Наявність: На складі
6 грн

Наявні опції


* Варіанти:

Кількість: До кошика
Мінімальна кількість товарів, яку можна замовити становить 5

Виробництво ЙОГУРТА в домашніх умовах із застосуванням заквасок чистих культур, у складі якої є болгарська паличка та ін., Італія 

1. Берете молоко, якщо домашнє, необхідно прокип'ятити і охолодити до температури заквашування (t=37 C), якщо молоко куплене, лише підігріти до температури заквашування (t=37 C).

2. У склянку налити 50 мл. молока, туди внести закваску, добре розмішати.

3. Вміст стаканчика влити в решту теплого молока, добре перемішати.

4. Термос на 1л. вимити, обдати окропом.

5. Все тепле молоко із закваскою внести в термос, закрити щільно кришкою. Залишити за кімнатної температури. Через 7-8 годин повинен бути готовий продукт у вигляді густого білкового згустку.

6. Перелити цей білковий потік у скляну ємність (банку, пляшку) або розлити в кілька ємностей.

7. Поставити всі ємності в холодильник на 3-4 години для дозрівання.

8. Після цього йогурт (продукт) повністю готовий до вживання.

9. Можна до готового йогурту (продукту) додавати цукор, фрукти, варення, джеми. Все це перемішати чи збити блендером.

PS: Все також і для йогуртниці, тільки розлити молоко із закваскою в стаканчики і поставити в йогуртницю. Температура в йогуртниці виставиться автоматично.

Наявність такого корисного продукту, як ацидофілін, відомий мало. Його рідко можна знайти в раціоні середнього споживача. Однак він позбавлений уваги беззахисливо. Насправді це корисний продукт, який отримують шляхом бродіння молока за допомогою спеціальної закваски. Його склад містить ацидофільну паличку - Молочна бактерія з винятковими властивостями. Ви можете приготувати його за допомогою закваски вдома.

Що таке корисний ацидофілін?

  • покращує травлення.
  • відновлює кишкову мікрофлору після препаратів.
  • зміцнює організм під час виснаження, анемії, слабкості.
  • допомагає організму боротися з грибковими інфекціями.

Продукт може бути використаний для лікування дитячого дисбака, оскільки ацидофільні бактерії сприятливо діють на кишечник, відновлюючи імунітет.

Ацидофілін п’ють, як кефір. Він поєднує в той же час корисність кефіру та йогурту. Зазвичай напій з холодильника нагрівається до кімнатної температури перед використанням. Це можна сприймати як основу для коктейлів, додавання фруктів та ягід.

Характеристики
Вихід продукції 1-3 л
Витрата молока 1-3 л
Закваску можна ділити на кілька приготувань так
Використання тільки закваска
Час приготування 6-8 часов
Бактеріальний склад Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus
Вид упаковки пластикова капсула
Термін зберігання
У морозильній камері до 12.2024 року
про
5 ( 5 / 5 )
Готовила в йогуртнице. Думала , получится как кефир , но нет - консистенция и вкус хорошего густого йогурта. Вкусный , с очень небольшой кислинкой. Всем понравился.
про
5 ( 5 / 5 )
Делаю в кастрюле и ставлю на батарею,прикрываю тонким одеялом.Через 6 ч йогурт готов.Вкусный, густой и полезный. В этот раз делала айвовый (была свежая)и абрикосовый (из замороженных).Девочки молодцы-утром я заказала и оплатила,а вечером уже прислали ттн для отслеживания.
про
5 ( 5 / 5 )
Готувала в мультиварці на функції йогурт, дуже смачний вийшов. Син з задоволенням їв, хоча раніше домашній йогурт в нього запхати було не можливо. Дуже дякую адміністрації за цей сайт, за нові товари, якісне та оперативне обслуговування!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: