Закваска КЕФІР ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНИЙ

Закваска КЕФІР ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНИЙ

Безкоштовна доставка при передоплаті

від 300 грн Укрпоштою, від 1000 грн. Новою поштою

Гарантія якості

і товари лише перевірених брендів

Акції та знижки

стежте за нашими акційними пропозиціями

Переглядів: 13907 Виробник Італія
Модель: 17
Наявність: На складі
6 грн

Наявні опції


* Варіанти:

Кількість: До кошика
Мінімальна кількість товарів, яку можна замовити становить 5

Виробництво ЙОГУРТА в домашніх умовах із застосуванням заквасок чистих культур, у складі якої є болгарська паличка та ін., Італія 

1. Берете молоко, якщо домашнє, необхідно прокип'ятити і охолодити до температури заквашування (t=37 C), якщо молоко куплене, лише підігріти до температури заквашування (t=37 C).

2. У склянку налити 50 мл. молока, туди внести закваску, добре розмішати.

3. Вміст стаканчика влити в решту теплого молока, добре перемішати.

4. Термос на 1л. вимити, обдати окропом.

5. Все тепле молоко із закваскою внести в термос, закрити щільно кришкою. Залишити за кімнатної температури. Через 7-8 годин повинен бути готовий продукт у вигляді густого білкового згустку.

6. Перелити цей білковий потік у скляну ємність (банку, пляшку) або розлити в кілька ємностей.

7. Поставити всі ємності в холодильник на 3-4 години для дозрівання.

8. Після цього йогурт (продукт) повністю готовий до вживання.

9. Можна до готового йогурту (продукту) додавати цукор, фрукти, варення, джеми. Все це перемішати чи збити блендером.

PS: Все також і для йогуртниці, тільки розлити молоко із закваскою в стаканчики і поставити в йогуртницю. Температура в йогуртниці виставиться автоматично.

Закваска Кефір. Більшість молочних продуктів дуже корисні для організму людини, але саме кефір додають до переліку продуктів для збалансованого харчування і це зовсім не випадково. Кефір відрізняється найбільшим списком корисних властивостей - Кефір сприяє відновленню природного балансу людини, завдяки наявності у своєму складі мікроелементів (фтор, мідь, йод), вітамінів (найбільше вітамінів групи В, які стимулюють вироблення енергії, а також благотворно впливають на нервову систему , шкіру та обмінні процеси), білків та корисних мікроорганізмів. У кефірі міститься багато кальцію, більше, ніж у молоці. Багато хто з вчених вважає, що саме в регулярному вживанні кисломолочних продуктів, у більшості випадків кефіру, криється секрет довгожительства горян. А ще кефір входить до списку «Найкорисніші продукти у світі», на думку Управління з контролю якості продуктів харчування та лікарських засобів США.

Характеристики
Вихід продукції 1-3 л
Витрата молока 1-3 л
Закваску можна ділити на кілька приготувань так
Використання тільки закваска
Час приготування 6-8 годин
Бактеріальний склад Lactobacillus acidophilus Lactococcus lactis biovar diacetylactis Lactococcus lactis subsp. lactis
Вид упаковки пластикова капсула
Термін зберігання
У морозильній камері до 12.2024 року
про
5 ( 5 / 5 )
Данную закваску заказываю часто. Готовый продукт вкусный и приятный, консистенция густая. О полезности кефира говорить не приходится, поэтому всем рекомендую.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: