Смак бринзи знайомий нам з дитинства. Сильносолона, солона, м'яка, тверда – вона різна, але така смачна! Ми звикли їсти бринзу як окрему страву та додавати до салатів, випічки.
Перша згадка про бринзу з'явилася на Сході. Тоді один мандрівний купець під час тривалої подорожі виявив у бурдючці незвичайну грудочку білого кольору, яка утворилася замість молока. Зараз цей продукт є популярним у всьому світі.
Таку смачність можна приготувати і вдома. В результаті виходить смачний, ароматний сир із ніжною текстурою. Для цього вам знадобиться спеціальний фермент – основа для бринзи по-домашньому Домашній продукт на ферменті містить безліч необхідних для організму речовин:
Такий склад дає можливість продукту швидко та легко засвоюватися організмом. Продукт корисний для шлунка, шкіри та кісток. Кислуватий смак бринзи відрізняється від ступеня просолення. На вигляд вона дуже схожа на фету з сирним кольором. Серед сирів бринзу вважають найкориснішою, адже в ній менше жирів (у порівнянні з іншими сирами) та набагато більше білка.
Характеристики | |
Вихід продукції | до 1кг. |
Витрата молока | 3, 6, 10л |
Закваску можна ділити на кілька приготувань | так |
Використання | тільки фермент |
Час приготування | до 1 години |
Вид упаковки | пластикова капсула, зіп-лок пакет |
Рецепт | кожному покупцю у паперовому чи електронному вигляді |
Термін зберігання | |
У морозильній камері | до 12.2024 року |