Закваска для сиру ПЛАВЛЕНА МОЦАРЕЛЛА

Закваска для сиру ПЛАВЛЕНА МОЦАРЕЛЛА

Безкоштовна доставка при передоплаті

від 300 грн Укрпоштою, від 1000 грн. Новою поштою

Гарантія якості

і товари лише перевірених брендів

Акції та знижки

стежте за нашими акційними пропозиціями

Переглядів: 20034 Виробник Італія
Модель: 36
Наявність: На складі
15 грн

Наявні опції


* Варіанти:

Кількість: До кошика

Італійська кухня часто асоціюється з моцарелою. І справді, моцарела є основою багатьох італійських страв (піца, капрезе, лазіння, кальцоні). Кульки плавленої моцарелли додають у салати або використовують як повноцінну страву. Перша згадка про сир був у 1570 р., де він був інгредієнтом страв поряд з іншими сирами.

Класичну моцарелу можна приготувати вдома із використанням закваски. Закваска надає особливого смаку, аромату, соковитості, а також ніжної консистенції. Виходить сирний сир, який легко ріжеться, має нейтральний ніжний смак, без підсоленості. Добре поєднується з вином, оливками, помідорами та ягодами.

Корисні властивості:

  • Захист від метаболічного синдрому.
  • Благодійна дія на стан шкіри, волосся, нігтів.
  • Зміцнює імунітет.

У її складі є багато корисних мікроелементів: цинк, фосфор, кальцій. Продукт рекомендований дітям від 3 років, вагітним і мамам, що годують. Достатня кількість білків у моцареллі робить її дієтичними ласощами, незважаючи на вміст жиру. 

Характеристики
Вихід продукції до 1кг.
Витрата молока 6л., 10 л
Закваску можна ділити на кілька приготувань так
Використання Закваска + Фермент
Час приготування до 1 години
Вид упаковки пластикова капсула
Рецепт кожному покупцю в електронному вигляді
Термін зберігання
У морозильній камері до 12.2024 року
про
5 ( 5 / 5 )
Чудовий вийшов сир.Вся сім'я задовалена.Дуже легкий і цікавий процес у виготовленгі моцарели,я вражена.Це мій перший досвід у сироділлі,хочу як найшвидше спробувати інші види сиру)))
про
5 ( 5 / 5 )
Плавленная моцарелла получается вкуснее магазинной. Я пробовала моцареллу итальянского и польского производства, очень её люблю, а эта получается ещё вкуснее. Обязательно нужен термометр.
про
5 ( 5 / 5 )
Очень вкусная моцарелла получилась, с магазинной не сравнить. А главое легкая в приготовлении. С 5и литров молока выход 500 гр.моцареллы. А с сыворотки еще и рикотта получилась. Я мега довольная. Очень и очень. В сезон зелени овощей незаменимая будет. Еще на очереди много вкусого. Спасибо zakvasik))))
про
5 ( 5 / 5 )
Татьяна, испольем закваску (бактериальную культуру) специально предназначенную для этого сыра, благодаря ей, сыр будет иметь нежный вкус, сочность.
про
5 ( 5 / 5 )
Скажите пожалуйста какая закваска используется для приготовления плавленной моцарелы?

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: